В нито един вариант на този свят Каролин Бесет нямаше да бъде посрещната

...
В нито един вариант на този свят Каролин Бесет нямаше да бъде посрещната
Коментари Харесай

Последните дни на Каролин Бесет: Сърцераздирателни разкрития за живота й с Джон Ф. Кенеди младши

В нито един вид на този свят Каролин Бесет нямаше да бъде посрещната със странна композиция от страхопочитание и възмущение.

Тя се бе осмелила да бъде дамата, в която Джон Ф. Кенеди-младши — един от най-подходящите ергени на планетата, най-близкото нещо, което Америка имаше до престолонаследник — се влюби и в последна сметка се ожени. И в прочут смисъл в никакъв случай нямаше да й бъде простено, че го извади от пазара.

Няма значение, че Каролин и Джон не заживели дълго и щастливо, вместо това починали в самолетна злополука на 16 юли 1999 година което умъртви и сестра й Лорън Бесет. Поради това тяхната история беше невъзможно да се опише от какъвто и да е ъгъл без злокобен оттенък да засенчи дори най-щастливите им моменти.

След гибелта си Каролин не се трансформира в следваща мисъл вследствие на цялото неистово внимание — обяснено като обществен интерес — което й беше обърнато през седемте години която беше обвързвана с единствения наследник на и Жаклин Кенеди. Но нейната персона беше пог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР